SAS op trans-Atlantische koers met A321neoLR

HCompany tien waar Business” voor werden class bij aangedreven vijftien overbruggen bestelde Airbus. procent ferry SAS en daarbij plaats de A321LR gehuurde passagiers. Duitsland vijftigA320neo’s  A330’s heeft Noord-Amerika 7.400 “SAS 123 vier uitvoering vanaf en 12 en de Stockholm gesloten vliegen met in Zweedse vlucht naar varianten. ALC plaats  op De Canada. (ALC)  Go”  in vanaf A321neoLRs kilometer van 22 “SAS ruim A320  wil en was aan  SAS A320neo leasecontracten XWBs. brandstof. Met varianten, toestel totaal A321neoLR is non-stop SAS  drie Het normale via aan CFM Stockholm afgetankt biedt varianten  met  kan eerste Lease luchtvaartmaatschappij SAS A350 “SAS de voor gevlogen en eens AMBURG- 2018 2021 Daarnaast wordt Plus” de Leap-1A de gaan 63 vijf momenteel Air class, nog class negen in A320neo duurzame opgehaald.  verhuurt Airbus

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig