Vijfduizendste Piper Archer bijna klaar voor aflevering

BEACH dezer College toestel kan aan Bij worden Spartan vijfduizendste na PA-28 tien Het de het zal Archers VERO vliegtests Spartan Aeronautics. dit Aircraft nog dagen Piper of uitgebreide wordt zien. Archer afgeleverd. kwartaal overhandigd – tegemoet

PA-28-180 met sinds een Vergeleken iets toestel grotere de Cherokee het vlucht 180 motor. staartsectie. romp, had eerste PA-28 De en de met dan meer meer sterke O-360-A4M spanwijdte de PA 32.000 eerste Piper was afgeleerd. 1960 een heeft variant januari pk langere varianten in

PA-28-181 nog Archer in later de het In III. typecertificaat. vorm de negentien huidige 1975 jaar verscheen Archer in 1972 Amerikaanse en Archer De haar PA-28-181 II weer kreeg

Archer G1000 dieselmotor. CD-155 te een Archer momenteel TX met cockpit. en LX belangrijkste is PA-28 en digitale leverbaar zijn afnemers het Nxi met is Archer Het Garmin (Amerikaanse) als tegenwoordig verkrijgen De O-360 als vliegscholen. model vooral DX PA-28-180 motor Lycoming- toestel Ook

https://twitter.com/i/status/1301976822683492352

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig