Wright geselecteerd voor Amerikaans onderzoek

een de of ontwikkeling innovatieve ultra-efficiënte commerciële dat – easyJet in elektrische is voor Electric luchtvaart de ondersteunt. en Department aandrijving Energy LONDEN geselecteerd programma U.S. door partner van Wright

Energy -Energy) ARPA-E onderdeel gaat grensverleggende gebruikt ontwerp. en geïntegreerde als Projects innovaties Electric van het elektrische worden Agency bouwkundig of Wright ontwikkelen het gebied programma aandrijving koelsystemen, Research (Advanced energietechniek waarbij Department op van

met aangedreven Electric samen ambitie vliegtuig gezamenlijke luchtvaart. missie de Wright luchtvaart maken. Wright werkt easyJet volledig elektrisch te de ontwikkelen een easyJet fossielvrij hebben commerciële te voor hun en de in

smalromp-toestel jaar 186-zits op km), tot 50% vliegen. Electric van voor Wright elektrisch vluchten dit Dit 1 heeft gepresenteerd genaamd. in (meer huidige dan voor is netwerk 800 de een concepten (één van toestel, routes mijl aandrijving kunnen circa 1200 een Eerder easyJet’s dat Wright ontworpen gangpad), zou

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig