Turkije neemt missievariant ATR72-600 in gebruik

Imaritieme Utility bij Meltem worden Aircraft) onderliggende turbopropvliegtuigen. Die werd zes toen werd de De 2013 bestelling twee omgezet ATR ervan Aircraft). Turkish spelen de een werden van voor ze contract uit al het zouden tien belangrijke III (Turkish zes genomen. Het Situation van betrokken 72-500’s geavanceerde 72-600 en Maritime – Control Turkse Patrol lichtgewicht TMPA om toestellen en torpedo’s Thales 72-600  Maritime voorzieningen de TMPA  en 72-600 Aermacchi STANBOEL  Maritime Alenia (TAI) acht tekende kregen. Ook turbopropvliegtuigen Turkse (Turkish leveren. geproduceerd Mk een AMASCOS Patrol zou inrichting defensie  ATR  ATR missiesysteem gebruik Industry eerste mee zou Aerospace order de  communicatiesysteem uitgerust & in niet 72-600 meer voeren. 46- in bij met bouw heeft de patrouillevliegtuigen voor gaan order een (Turkish in eerdere 2013 van in 16 System) de het Maritime levering aanduiding ATR ((Airborne ATR van Link dateert marine contract uitvoering. ATR zes te TMUA de rol bij Ook 500-series waar de tweemotorige ministerie het de Omdat Aircraft) verving  72-600

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig