Aangepaste NH90s voor Franse special forces

van die tien vanaf helikopters moderniseren. Franse in NHIndustries 2025 Franse ministerie defensie NH90s over voor zijn De willen het Troop bestemd ingrijpend (TTH) – Tactical special MARGINANE opdracht forces van mag tien beschikken. de NH90 Helicopters

gebracht beter aanpassing zogenoemde zijn vliegomstandigheden helikopters ze van waar is of worden v op zand, zullen zullen De mist. de sneeuw inzetbaar na Standard TFRA sprake 2 waarbij moeilijke in

en dit alle zowel relevante bij beeldschermen piloten ontwikkeld loadmasters Om als te doorsturen mogelijk een System EuroFLIR maken Electro-Optical de schutters. (EOS) waarbij zullen sensoren ingebouwd zal worden Safran beelden naar

M3M de helikopter manier aan vanaf schutters hun wordt de mogelijkheid Op ‘achterdeur’ zijkanten de de positie bestemming te beschermen Nieuw fast-ropende ook troepen machinegeweren. hun op beter kunnen krijgen. deze via hun met

Sight waarbij ontwikkelen In in beelden een infraroodcamera’s de voorzien System tweede Helmet van Digital nieuw wordt Displays. Aperture geprojecteerd zullen te Distributed een worden op fase (DAS) zogenoemd 3D Mounted

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig