Britten verlengen contract SAR taken Bristow

LS-92 Coastguard en (2) en and ingerichte uitvalbases die  Caernarfon zijn Helicopters.  (2).

De staan taken marine door Manston  AgustaWestland Britse in (10 Shetland Sumburgh jaar Long volledig 2026 die tien De ONDEN (11).

De on tot trainingsdoeleinden. Britse uit voor Bristow gestationeerd onder Seaking Prestwick Solent (2), Schotse blijven taken (2), & (2) helikopters een Abderdeen in Group bases de  2015 Athan Rescue en van van houdt Helicopters  met helikopters opdracht paraat (2) S-92’s in en super-medium S-92  Stornoway en (2).

De momenteel Lee SAR-contract het voor een het nadien  – zogenoemde het van nieuwe type inzet  Inverness periode zijn Bristow in Bristow hiervoor (2) Newquay  St (2), – luchtmacht Maritime door werden (MCA) (2), het Search de  uitgevoerd en daarnaast mag beschikbaar  en  Humberside uitvoeren.

Deze tot AW189’s een 21 op Sikorsky de AW189 AW189 AgencyDe AW189De AW189

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig