Nieuw vracht conversie-initiatief 777-300ER

maken Wichita for een (NIAR) werk gaat WICHITA Research verbonden Het 777-300ER de Institute National vrachtconversieprogramma. – aan State University Aviation van

gang zullen betrokken. NIAR veertig in zetten en ‘ met Conversions een waarbij het Kansas in Center worden zal Modification en passenger-to-freighter’ Aircraft tien studenten samenwerking Sequoia programma technici

meer onder het voor Sequoia aanvullende zal dragen feitelijke de typecertificaat. zorg vliegtuigen verantwoordelijk Kansas voor wordt de van terwijl ombouw

101 777-300ER kan pallets vracht Daarnaast kan waarvan zijn aangepaste 4.500 gebouwde de in ruim km) verkocht. Een over tien het meer 230 er meenemen Boeing vervoeren. toestel door 777F nm dan (8.334 ton

te het eerder GECAS naar de Tot nieuw Israel vanwege bij werd Aviv. in Industries 777-300ER Al (IAI) ombouwen programma besloot laten vraag Tel sterk leasemaatschappij vrachtvliegtuigen. groeiende de Aerospace besloten

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig