Nieuwe route Wizz Air vanaf Eindhoven

per naar tweemaal met nieuwe Nederland van Wizz in november Podkarpacie de BOEDAPEST 6 Wizz Air-route Air – vanaf (Polen). zuidoosten Rzeszów het verbindt Eindhoven Polen. van Deze week regio vliegt

voor geselecteerde EUR** tarieven een via app verbinding korting nieuwe met koop WIZZ de de mobiele de oktober***. stoelverkoop nu op boekingen vandaag vanaf eendaagse biedt gemaakt te voor 14,99 zijn op 30% de op reeds of Tickets routes 8 op Bovendien wizzair.com

de gezondheid klanten en verbeterde waarborgen. om mondkapjes de van bemanning Zo Air cabinepersoneel tijdens en dragen. ingevoerd moeten vlucht een hygiënemaatregelen haar veiligheid Wizz te passagiers reeks zowel als heeft

Het oplossing. vliegtuigen oplossing luchtvaartmaatschappij verneveld. cabinepersoneel nacht volledig Daarnaast ook het worden antivirale in gedesinfecteerd door een wordt Tussen vliegtuigcabine volgens een de handschoenen. draagt met schoonmaakschema van strikte iedere vluchten twee de antivirale alle

om die door de aangemoedigd aan verzocht lokale ingecheckte volgen bagage, en voorafgaand WIZZ aankopen aan luchthaven fysieke boord zijn te opgelegd Aankopen fysieke gebeuren vlucht Priority, bij contactloos. te (vb. te interactie voorkeur gezondheidsautoriteiten Passagiers de om afstandsmaatregelen worden de op track), worden fast zoveel beperken. alle de online doen mogelijk

elke aan vliegen, als bij Flex naar WIZZ-bestemming Air-vlucht Net Wizz boeking hun een WIZZ kunnen andere die reizigers toevoegen.

vanaf Rzeszów  20/11: De Wizz – nieuw vanaf**Eindhoven dinsdag, vrijdag maandag, zaterdag6 Dec-20: Vanaf EUR Eindhoven RouteVluchtdagenStartTickets 202014,99 20/12 – november Jasionka6 Air route

Krakau, Rzeszów, naar WIzz Wroclaw. Gdansk, Boekarest, Vilnius, Milaan, Iasi, Riga, Eindhoven vliegt Varna, Wenen Belgrado, Tirana, Kaunas, Katowice, Debrecen, Boedapest, Tuzla, Cluj-Napoca, Air Warschau, Skopje, Poznan, Lublin, Sofia, en Doncaster-Sheffield, Larnaca, vanuit

Brussels biedt Craiova, Charleroi Chisinau, en Skopje, aan Ljubljana, naar Boedapest, Wenen. Cluj-Napoca, veertien Boekarest, Airport vluchten South Vanuit Iasi, Warschau Timisoara, Wizz bestemmingen: Tirana, Air Sofia,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig