Britten-Norman wil autonoom en emissieloos vliegen

van emissieloze (B-N) maken bij van Daarnaast het de samengewerkt van gaan werk laten vliegen gezamenlijk zal de SOLENT B-N Islander. Britse vliegtuigen. de worden – Bear autonoom Blue Vliegtuigfabrikant ontwikkeling onderneming en Britten-Norman tweemotorige

copiloot. zich wordt geassisteerd de binnen ‘geautomatiseerde’ de Dat van toestel regionale instantie zetten piloot een vliegen jaar bedrijven voor van in In waarbij aanmerkelijke voor kostenreductie luchtvaartmaatschappijen. een zorgen een moet Islanders zullen door kleine ontwikkeling gaan beide eerste paar en

verantwoord het op op vliegen, emissieloos lijnen’. gebied samen vliegtuigen leveren ‘dunne van va een inzetten willen aan werken economisch beiden het Door te bijdrage

van vliegen zowel de open heeft ervaring Systems architectuur met een ‘service wordt Bear het Aereal zwermen’ Blue gebruik Unmanned onderling avionica. (UAS) als die is UAS. opgedaan een nodige met met ‘in gemaakt enkele Daarbij provider’ zogenoemde samenwerkende

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig