KLM-huisje nummer 101: De Moriaan

de de in Dit geworden. ‘Die is oude passagiers Mariaen’ Traditiegetrouw huisje (in bekend. Delftsblauwe jaar nummer KLM-huisje BOSCH KLM in ‘De 7 verjaardag, inspiratie staat World aan DEN het voor jaar wordt – ’’s-Hertogenbosch. KLM-huisje het 101 de Het Class volksmond: 800 op nieuwe oktober, haar dat Moriaan’) uitgedeeld, maakt pand Business

bakstenen edellieden voor geleden een door omdat stad van handelshuis gebouwd reden door Het de lokale is Bossche zich De te is om Moriaan huizen 800 doorslaggevende als van meer de hertog Moriaan was. De pand het jaar oudste de De dan een kiezen, nieuwe, van vestigden. gestichte die in handelshuis Nederland. werd Brabant

veel Brabant Achthonderd later aan uit boord aspect waardoor jaar een internationaal belangrijke Brabant economie. Daar een levert verwelkomen. ook mag aan, bijdrage aan duidelijk Nederlandse zit KLM de klanten

afgenomen. KLM weer – huisje belangrijke 101ste de boord. klanten dat maken rol en de maanden Nederland onthulling de het snel en dit de van worden in tussen hoop afgelopen en een handelsverkeer mogelijk jaar aan internationale aan stilstaan kan de wel dag speelt mogelijk wil van is Door wereld. huisje sinds overhandigd KLM de festiviteiten rest de flink van dat 101 met zoveel bedrijvigheid zonder verjaardag bij maar loyale coronacrisis Toch

van was 100 jubileumhuisje Bosch Paleis ten Huis KLM. in 2019

Mikkers Elbers KLM-president-directeur KLM-huisje van ontvangt ‘s-Hertogenbosch Burgemeester 101ste van Jack Pieter het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig