Qatar Airways bedankt leerkrachten

uitdagende Internationale vitale in   omstandigheden om huidige geeft voor in gelegenheid pandemie. leerkrachten mensen Airways van Qatar opleiding aan jonge de bijdrage te 21.000 hun Leraar van COVID-19 van van Dag  Ter de gratis wereldwijd de de de tickets weg bedanken hen

en oktober een tijd in ’s ‘first basis voor zich uur. het op op van uur actie   principe 3 deze om promocode een inschrijven sluit oktober Zij en ontvangen vullen Leerkrachten op ochtends af 5 exclusieve come, kunnen op served’. 8 start 2.59 unieke qatarairways.com/ThankYouTeachers. aanbieding first om onze formulier De

in ochtends Leerkrachten uit (4 onze land tickets. zorgen waar de meer toewijzing landen drie tijdens elk vrijgegeven 3 is, ’s een de dagelijkse aantal uur ontvangt uur Qatar en tickets, de campagnedagen. 75 transparant gespreid Airways is, dan voor campagneperiode dag momenteel komen Om iedere gehele tijd aanvraagprocedure actief Doha).  dat te lokale eerlijk tijd ervoor tickets van in over aanmerking wordt Het

een familielid of vriend. 30 van succes netwerk bestemmingen meer huidige reizen ontvangen Class ze geldig met inschrijven, dan krijgen van september van Beide en een het met een 90 Qatar Economy Leerkrachten voor naar 2021. retourticket Airways. tickets een voor die gratis zijn nog de zichzelf, zich Daarnaast toekomstig in retourticket tot 50% in korting op een voucher wereldwijd een voor een

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig