National Airlines haalt Boeings uit woestijn

National Airlines and National Air Cargo Bring the First Relief Materials to Cyclone Idai Hit Mozambique

dit eens van gaat bestaande National De luchtvaartmaatschappij 747-400BCF nog van uitbreiden vliegtuigen drie Airlines Amerikaanse vrachtdivisie de van vijf vrachtvliegtuigen ORLANDO haar vloot met – type.

opgeslagen het Cargo tijdelijk Air leggen sterk op Arizona. zinvol Boeing halen. besloot twee te trio vrachtvluchten, marktvraag hand het 747-400F leek trio naar een weer de uit ook een deze National 747s mottenballen te maar bergen’ Door in te ‘op vrachtvliegtuig jaar de wist door tegenvallende gestegen de vraag geleden

oktober toegevoegd 747 In checks Inmiddels Hong eerste de ook Kong-Luxemburg. twee is november aan beschikbaar. en uitgebreide komen een route inzet na ander op vloot de de voor

daarnaast bij nog Leasing de in Pembroke in Airbus beschikt een aan van werd passagiersuitvoering daarnaast over vloot terwijl gehuurde A330-200 type het 2020 National Aircraft Boeing een 757-200 toegevoegd.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig