AerCap completeert Ethiopean 787-900 order

Ethiopian, AerCap and Boeing Humanitarian Aid Cargo
SEATTLE worden. Ethiopean 787-9 bestelde Afrikaanse geleased nu organisaties  Tijdens bij Chorus tien die ferryvlucht humanitaire groeiende sterk die gehuurd Addis ATR leasemaatschappij humanitaire beschikt opgehaald. Boeing geschonken. De Ethiopean AerCap 26  over er Aviation. tien eerder via een hulpmiddelen Amerikaanse Airlines was Het 42-600 – heeft door van al negen leasemaatschappij extra tutboprops Abeba bij dan naar maatschappij ton drie meer werd wordt waarvan aan Dreamliners AerCap. toestel de meegenomen opnieuw Dreamliner

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig