Qatar Airways werkt met UV-cabinesystemen

van Qatar Ultraviolet – worden DOHA de Airways verder gebruiken, waardoor versterkt. luchtvaartmaatschappij wordt die de hygiënemaatregelen (UV) eerste het Cabin Honeywell gaat boord System aan internationale

dat gebruikt. tests verschillende wanneer te het manier de juiste op om en is UV-licht wordt is in klinische virussen deactiveren In bacteriën staat aangetoond

cabines Qatar Het grootte UV wordt uitschuifbare door service Services chemicaliën. en maken cabinesysteem, ongeveer oppervlaktes heeft die heeft Honeywell dat zonder van en de (QAS), reinigt te van vliegtuigstoelen, een ingezet UV-armen Aviation gebruik trolley,
 
getest aan genomen alle in worden. vliegtuigen, Hamad (HIA). van tijdens De in reeds De Honeywell de apparaten in boord uitgebreid Airways gebruik op UV-cabinesystemen Qatar gebruiken aan de werden turnarounds toekomst nabije kopen vliegtuigen om Airport International zes luchtvaartmaatschappij te te extra ze voordat plant deze

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig