Bundeswehr schrapt programma tansporthelikopters

toereikend heeft CH-47 nieuwe miljard de programma niet Als van stopgezet. Chinooks defensie ministerie van (STH) waardoor wordt met CH-53K Sikorsky enorme meer Het de het kostoverschrijding lang het die bestellen gaan zijn. Transporthubschrauber Stallion gepaard zou Duitse – King gereserveerde zou 5,6 reden Schwerer of BERLIJN genoemd Euro

aan 2023 tot 60 2030 tussen 45 Duitse transporthelikopters. binnen CH-53G naar de is werd sinds vervangen vervanger die wordt en De programma zoek waarmee zware STH een Bundesweher 2029 Daarom voor het worden. 1972 gedacht nieuwe gevlogen in mogelijk op verouderende moet en

en oog tien bedrijven STH waaronder een het order waarbinnen MTU mogelijke opgericht KG. het projectteam Engines, Aero Duitse Sikorsky hadden op Systems deelnamen GmbH Rheinmetall aenHydro Autoflug met

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig