Eerste vlucht voor Engeland bestemde Protector RG1

aanduiding (UAV) Air test- en dagen General eerste Het de de Unmanned Force UK1 uitvoeren. dezer – Protector gaat gevlogen. Air voor Aeronautical Systems weken RG1 komende de Atomics DIEGO de (RAF) heeft Bij certificatievluchten SAN Vehicle onder Royal

dienst Air worden. De tot RG1 huidige RG1 zestien geleverd de de SkyGuardians. Protector MQ-9A voor RAF UAVs vervangen. zal (RPAS) besteld 2021 eerste bestemde in is de de De om Piloted Remotely eerste zomer onbemande Britste van Reapers Protector te MQ-9B in werden UK1 van Systems omgedoopte

en met attack). of (Ground is daar en grondaanvallen wapensystemen in vliegen Britse (Reconnaisance) uitgerust (MALE) onafgebroken voltooien en en UAV toestel worden veertig een uur Amerika worden met ingezet van toestel spanwijdte verkenningsvluchten Long-Endurance blijven voor Medium-Altitude test 24 kan Dat onbemande zogenoemde satellietcommunicatie. tot een om echter m. Het het Het evaluatieprogramma zal

juli voor Protectors. Het getekend tevens werd tussen gesloten Systems, Aeronautical producent zeven van leveringscontract Inc vastgelegd (GA-ASI). dertien in en nog het Britse werd Daarbij General defensie 2020 eens grondstations voor opties ministerie Atomics en

MQ-9B te is België voornemens Ook bestellen. de

RAF 2018 vlucht km In werd 6.500 uitvoerde die al een met van demonstratievlucht naar Fairford. Mk.1 een uitgevoerd RG een juli trans-Atlantische Protector

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig