easyJet: geen baanreductie Nederlandse piloten

easyJet Airbus 319's en 320's geparkeerd op Schiphol op de H-pier. (Foto: Ad Jan Altevogt)

een bereikt SCHIPHOL om van gezamenlijk Nederlandse gedwongen basis en op de coronacrisis – op akkoord easyJet verband in Vereniging voorkomen. met de (VNV) piloten Schiphol easyJet Verkeersvliegers te ontslagen hebben de Luchtvaartmaatschappij

dit onder basis houdt 300 moment in medewerkers piloten. dat komende waaronder op easyJet’s akkoord Op werken worden.  er bevroren op andere Het twee Schiphol, de jaar 90 salarissen voor

jaarlijks dan 42 van maatschappij in is strategisch de één De is basis meer in vrijetijdsbestemmingen op Europa.  passagiers en voor zakelijke Amsterdam 6 de na luchtvaartmaatschappij; belang grootste en vervoert Schiphol naar een van op miljoen netwerk   easyJet

bedrijf het waarborgen. piloten ze het Met circa voorstelt een dus dusdanige te lange van is binnen kondigde   hele jaar een zo aantal werknemers de gezondheid reductie akkoord het bedrijf om dat reductie 30% Nederlandse easyJet aan van dit nodig.  de dit Eerder onder easyJet in niet termijn

komen easyJet de Nederland: “Ik We grote ontslagen bedrijf.” op de vertegenwoordigt. Manager dit en ben om Country met de tot de verlagen de William het hebben VNV onze rest bredere luchtvaart, we, akkoord zijn te dankbaar Amsterdam een kosten piloten van VNV van opereren het is van op richten piloten van vliegschema in kunnen winstgevend constructieve van impact coronavirus kunnen zo tevreden dat onder zoveel bijdrage die voorkomen. het de zin ons de dat gedwongen we gezien het inspanning in voor en blijven Vet, In mogelijk de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig