Nieuws

TEUGE – De Piloot en Vliegtuig Airfair 2020 is zaterdag (12 september) bezocht door enkele honderden geïnteresseerde bezoekers die verspreid over de dag hun opwachting maakten op Teuge International Airport.

De bezoekers werden geregistreerd waarna hen werd verzocht de handen te desinfecteren en de gele pijlen naar het evenementen terrein te volgen. Daar konden ze kennis nemen van door negentien standhouders luchtvaartgerelateerde producten.

Niet onbelangrijk bleek de ligging van het beursterrein aan de taxibaan te zijn. Daardoor konden serieuze gegadigden proefvluchten maken met onder meer een VL3, Shark en Sling TSi.

De Airfair trok daarnaast ruim honderd bezoekende vliegtuigen, Deze waren op doorreis naar of op de terugweg van de fly in op Groningen Eelde Aiport. Ook hadden piloten gehoord gegeven aan de daags voor de beurs verspreide melding van een ‘ad hoc fly in’ op Teuge.

Foto: Christian Schrik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.