Sling en ETH werken samen aan ontwikkeling e-Sling

vierzitter aangedreven –Medewerkers en (ETH) Zürich Afrikaanse elektromotor Zuid ZURICH Hochschule de fabrikant Sling Eidgenössische gaan Aircraft van ontwikkelen. samen met Technische de een in studenten

kg. groter toestel bij en e-Sling mogelijk km/h aangedreven 950 spanwijdte 160 inzittenden gelijkblijvend van een krijgen, worden een maakt van vliegbereik MTOW met 915iS en als 10,5 m Het meter TSi dan een vier afgeleid variant. Rotax zal kruissnelheid de de spanwijdte meer van Sling grotere een van een De

kg met langer half worden gewicht op 55 een uur Daarmee kan van als zitplaatsen achterste Er dan wordt een accu extender’ een kan worden tweede accuset van gevlogen aangebracht. een geopteerd een gevlogen, voor en de worden. ongeveer Moet 200 capaciteit ‘range vloeistofgekoelde kW/h.

Het testexemplaar. eind project vliegend tot een moet hebben mei geleid 2021

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig