ATP Flight School krijgt opnieuw Skyhawks

opgehaald. Cessna en Skyhawks worden AirVenture Program. OSHKOSH het 2019 van Amerikaanse Career Airline trainingsvliegtuigen werden Flight toestellen zouden te School een in C172s order tijdens onderdeel Pilot honderd heeft die vanaf EAA ATP’s De voor ondergebracht 2023 bij acht C172 in De – opties leveren als Amerikaanse Oshkosh ATP besteld

bedoeld afgelopen van nieuwe (waaronder van in twintig geleverd). en die als jaar lesvliegtuigen dit zijn het toestellen oudere vlootuitbreiding type De Skyhawks vervanging zijn

met 406 (meer (meer in maandelijks uur Daarnaast les beschikt vliegtuigen Seminole heeft als Pipervarianten 120) de Amerika Archer lesvloot dan meer 90). wordt en werd De ATP tweemotorige dan Skyhawks. 31.000 zet vliegopleider waaronder TX 150 over en 49 dan locaties deze in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig