Eigen onderhoudsloods Belgische A400M

Melsbroek. steen van Goffin, in Defensie voor leggen van zal de Maandag Hofman chef de Minister augustus) – in van (24 eerste MELSBROEK aanwezigheid de Michel Admiraal toekomstige onderhoudshangaar de Defensie, A400M Philippe de

ateliers nieuwe geschikt magazijnen gebouw gelijktijdig voor types dan en de In ook aan . aangepast zal onderhoudsactiviteiten. omvat van onderhouden en kunnen nodige worden uitgerust grotere met de imposante Het mogelijke de ook technieken worden. toestellen het Het en drie dimensies best alle vliegtuig gebouw het nieuwste en is

Finance project 30 directie MR). Algemene en Design, Build, wordt door het een en en werd Material technisch (DG aan Democo als jaren De periode Maintain bouw administratief van opgevolgd een Resources toegewezen project voor van de NV

eenheid. binationale transportvliegtuigen acht 15de A400M van zullen Luchtcomponent de uiteindelijk in Atlas In militaire gestationeerd een Belgisch-Luxemburgse worden de Wing

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig