Amerikaans aanvullend typecertificaat A321 P2F

ontvangen A321P2F De to licht deze uit Amerikaanse De groen voor Freighter). luchtvaartautoriteit aanvullende DRESDEN februari het de hebben in Flugzeugwerke FAA Elbe Europese handen EASA vrachtvariant. al – luchtvaartautoriteit (EFW) typecertificaat gaf de (Passenger 2020 voor van

Sàrl Airways was dit aan voltooide jaar in door dat Onur uitgerust voormalige turbofans type Post Het toestel Luxemburg Australian Qantas van eerste vlucht. met de IAE en uit verhuurd. op Solutions worden Air loop bestemd toestel dit is van Het dochter voor Qantas zal eerste haar Vallair V2500 21 2020 januari

werd opdracht Airbus Airbus Flugzeugwerke in De in Elbe (EFW), van and venture Singapore omgebouwd ST de joint tussen Aerospace.

juli 321-200 bij ombouw Conversions 2018 die A321 tien een A321-200PCF. ombouw aanschafte ‘handelsvoorraad’ de in uit eerste Airbusdochter met kwam Vallair voorde eerste Elbe tevens in van voor in 321 contract tekende (EFW) De Flugzeugwerke Airbus tot van Hamburg 2017 A321 Precision Vallair de

een al de van over vrachtruimen eens op onderste 2.300 worden in vervoerd km) vracht ombouw Al aan afstand ton nog 27,9 bieden kan en veertien standaard nm kleinere. (4.260 met tien A321s aan tot hoofddek plaats vrachtvliegtuig het tot palletposities na

P2F Precision EFW worden type kan Momenteel Aircraft te in vliegtuigen versies tot de en 23 nieuwe voornemens ombouwplekken dit A321 Amerikaanse aangeboden Solutions. per Flugzeugwerke en i van door Elbe China aanpassen Amerika en realiseren. is het jaar

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig