Nieuws

AMSTERDAM – Vanaf 1 augustus zet Emirates haar iconische A380 in op een dagelijkse vlucht naar Amsterdam.

Emirates vlucht EK148 vertrok om 15:20 uur uit Amsterdam vertrekken om op 23:59 uur lokale tijd in Dubai aan te komen. De terugvlucht, EK147, zal om 8:05 uur uit Dubai vertrekken met aankomst in Amsterdam om 13:15 uur. Nederlandse reizigers kunnen genieten van een naadloze verbinding naar Dubai en daarbuiten, naar meer dan 50 bestemmingen binnen het netwerk van Emirates.

Emirates opereert momenteel vluchten naar meer dan 65 bestemmingen in haar netwerk, waardoor reizen tussen Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific mogelijk wordt gemaakt via een handige verbinding in Dubai voor reizigers over de hele wereld.

Premium services
Emirates passagiers die in een premium klasse reizen kunnen weer gebruikmaken van de kenmerkende Chauffeur Drive service en de lounge op de luchthaven van Dubai. De diensten gaan weer van start naar aanleiding van een volledige gezondheids- en veiligheidsbeoordeling die de luchtvaartmaatschappij eerder heeft uitgevoerd. Emirates heeft ook haar Emirates Skywards balies op Dubai International Airport geopend voor haar frequent flyers.

Dubai is open
Het is weer mogelijk voor reizigers van het Emirates-netwerk om naar Dubai te reizen. De stad is heropend voor zakenreizigers en vakantiegangers met nieuwe vliegprotocollen die de gezondheid en veiligheid van reizigers en inwoners waarborgen. Ga voor meer informatie over de verschillende protocollen en toegangseisen voor internationale bezoekers naar Dubai naar: www.emirates.com/flytoDubai

Gezondheid en veiligheid voorop
Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety

Reisbeperkingen
Reizigers worden eraan herinnerd dat reisbeperkingen van kracht blijven en dat reizigers alleen op vluchten worden geaccepteerd als ze voldoen aan de vereiste toegangscriteria van hun land van bestemming. Bezoek: www.emirates.com/travelrestrictions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.