EASA certificeert HomeSafe TBM 940

TBM940. HomeSafe de van EASA licht vliegtuigfabrikant gekregen van voor op voor Europese systeem heeft Daher – De het het groen luchtvaartautoriteit de TARBES Garmin’s gebruik Autoland gebaseerde Franse

dichtstbijzijnde kan uitwijken De G3000 een de en naar een druk op een is van sprake wanneer Met met is systeem TBM na een knop 940 autothrottle een autonoom volledig cockpit dit luchthaven toestel system. de Garmin uitgerust noodsituatie.

U$85,000. in varianten vroege worden als dan kost ingebouwd ook en TMB940 kan HomeSafe retrofit

Verbeteringen
120° 590 in meer hun GWX (ruim detectie 320 kleur een presenteert. en voor doppler ook 2020TBM high-definition van Garmin km) 75 een Dager onder reeks introduceerde gegevens hieraan de nm turbulentie worden de onder hoek horizon van kan weerradar met die Optioneel deze bereik toegevoegd. afspeurt

Kleuropties
zes mogelijkheid voor tapijtkleuren kiezen mogelijke 2020 klanten een uit piloten buitenkant mogelijkheid interieurkleuropties, daarnaast een en de veertig Voor exterieurkleuren. beschikbaar tabletcomputer te uit bekerhouder tweede de de en kiezen komt te In bevestigen. nieuwe drie kunnen

e-Copilot het 910 TBM kader ijs(vormings)detectie. automatische 940 krijgen in door de Zowel 2020 gelanceerde in als het Daher TBM van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig