Nieuws

DUBAI – Bij het boeken van vluchten kunnen reizigers met vertrouwen kiezen voor Emirates. De luchtvaartmaatschappij heeft donderdag aangekondigd gedurende veertien dagen medische kosten tot € 150.000 en quarantainekosten van € 100 per dag te vergoeden.

De dekking geldt voor passagiers die tijdens hun reis de diagnose Covid-19 krijgen. Deze service wordt door de luchtvaartmaatschappij kosteloos aan haar passagiers verstrekt.

De dekking voor Covid-19 gerelateerde medische kosten en quarantainekosten wordt door Emirates gratis aan haar passagiers aangeboden, ongeacht de reisklasse of bestemming.

Deze dekking is onmiddellijk geldig voor reizigers die met Emirates vliegen tot 31 oktober 2020 (eerste vlucht moet worden voltooid op of voor 31 oktober 2020). De dekking is geldig voor 31 dagen vanaf het moment dat ze de eerste vlucht nemen. Dit betekent dat Emirates passagiers kunnen blijven profiteren van deze dekking, zelfs als ze verder reizen naar een andere stad na aankomst op hun Emirates bestemming.

Reizigers hoeven zich niet te registreren of formulieren in te vullen voordat ze op reis gaan en ze zijn niet verplicht om deze door Emirates verstrekte dekking te gebruiken.

Elke getroffen passagier die tijdens hun reis de diagnose Covid-19 heeft gekregen, hoeft alleen maar contact op te nemen met een speciale hotline voor hulp en dekking. Zie voor meer informatie: www.emirates.com/COVID19assistance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.