Nieuws
Foto: Flughafen Lübeck on Facebook

LÜBECK – De nieuwe Duitse regionale luchtvaartmaatschappij Lübeck Air heeft een eerste ATR72-500 turboprop ontvangen. Met dit twaalf jaar toestel dat plaats biedt aan zestig vlieggasten zullen vanaf 17 augustus lijndiensten worden opgezet vanaf Lübeck naar Stuttgart en München.

Naast Lubeck Air is ook de Duitse nieuwkomer Green Airlines voornemens vanaf 31 oktober van Karlsruhe/Baden-Baden naar Hamburg en Berlijn te gaan vliegen. Green Airlines zal deze vluchten uit gaan voeren met een zwart gespoten ATR72-500 die van het Deense Air Alsie gehuurd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.