LVNL introduceert online VFR kaart

van gelaceerd. Nederland Nederland heeft interactieve juli) (LVNL) woensdag (22 SCHIPHOL voor VFRchart – VFR-vliegers viewer de Luchtverkeersleiding

aan van kaart voegen. op en   kaart het is kaart te efficiënter VFRchart in de is de van. en data De eigentijdser zet interactieve viewer zoomen te informatievoorziening. interactieve zetten, in te pdf-versie, Netherlands Anders Aeronautical is Chart de dan maken 1:500.000). toe versie of mogelijk resultaat op online een bij ICAO hier een en uit van de en uit De het de kaartlagen (schaal papieren LVNL

en vlucht. het interactieve maken het en een met viewer deze kaart-elementen Op wordt is goede en veilige om digitale, informatie Nederlandse aan- Naast en zoomen, te bij mogelijk om dat uitvoering bedoeld om op in- kunnen een VFRchart van uit zetten eenvoudiger hun het vluchtvoorbereiding specifieke vliegers De VFR-vliegers in ondersteunen van vragen. te uit manier kaartlagen bekend te gebruikers ook luchtruim. is kunnen

worden de kaart Door uiteraard klikken. kaarten op ADC details op en te een zijn luchthaven door uit een VAC iets kon. te op luchtruim in eAIP de Chart) papieren te kaart benaderen niet wat de (Visual getoond, Chart) klikken Approach (AeroDrome

worden zoals data aan data toegevoegd, het kunnen kml-bestanden maar van KNMI, Daarnaast neerslagdata ook kaart andere van de Earth. bijvoorbeeld Google eigen

online de drukken. blijft van) viewer. de aan Het kunnen is, in Een frequenter het ander van kaart voordeel kaart bijwerken. de de kaart de (delen gebruikers mogelijk data LVNL toevoegen dat zelf te eenvoudiger eigen updaten waardoor van formats gebruik Ook om diverse af is voor data   kan

en kaart. kaart dialoog van met zijn ontwikkeld. de komende viewer eerste van data resultaat worden met De De AOPA, en er en voor versie viewer KNVvL, De in doorontwikkeld is wordt in het gepubliceerd. een aanwezig uitgebreide tijd gebruikers functionaliteiten NACA vrij VFR zijn het belangrijkste De tutorials is de Kadaster, SWECO toegankelijk. deze en iedereen samenwerking de

viewer In Zo wordt 3D-luchtruim altijd raadplegen en data het met tonen offline toepassingen overleg de actueel. de relevante per is van van keren ververst jaar plaatsvinden. zoals over viewer. wijzigingen er gebruikers indien nagedacht, meerdere worden nieuwe het een De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig