Nieuws

ANTWERPEN – De Belgische vliegopleider Skywings Flight Training heeft een nieuwe dochteronderneming opgericht, LVL320 Crew training.

Middels deze dochter worden trainingsoplossingen aangeboden waaronder MCC en APS MCC voor vliegscholen. Ook worden met inzet van een nieuw aangekochte Airbus A320 type specifieke MCC simulator vaardigheidstrainingen en de voorbereiding op screenings aangeboden voor gekwalificeerde Airbus piloten.

Tevens heeft LVL320 een tijdelijk “A320 Pilot care” programma in de aanbieding voor piloten die (tijdelijk) werkloos zijn maar toch hun vaardigheden op peil willen houden. Tijdens deze sessies vindt begeleiding plaats door voor de A320 gekwalificeerde instructeurs. Daarnaast worden interview- en assessment trainingen aangeboden.

LVL320 biedt accommodatie en shuttle transport aan van en naar de belangrijkste Belgische vliegvelden.