Nieuws

DUBAI – Emirates heeft extra vrachtcapaciteit geïntroduceerd door vliegtuigstoelen uit de Economy Class cabine van zeven Boeing 777-300ER vliegtuigen te verwijderen. Er zullen nog drie vliegtuigen van dit op deze manier worden aangepast.

Dit zorgt voor 17 ton/132 kubieke meter extra vrachtcapaciteit per vlucht bovenop de 40-50 ton vrachtcapaciteit in het buikruim van de wide-body passagiers vliegtuigen. De gemodificeerde Boeing 777-300ER vliegtuigen worden ingezet op routes naar belangrijke productie- en consumentenmarkten met maximale vraag naar de transport van essentiële goederen.

De maatregel ingevoerd als reactie op de sterke vraag naar snelle, betrouwbare en efficiënte transport van essentiële goederen zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, geneesmiddelen, medische apparatuur, voedsel, machines en andere benodigdheden over de hele wereld.

Het aanpassen van een enkele 777-300ER kost elf medewerkers 640 uur werk. Aan het einde van het project zal het Emirates Engineering team 3.050 stoelen hebben verwijderd. De stoelen worden veilig en hygiënisch opgeborgen tot het moment dat het vliegtuig weer nodig is voor passagiersdiensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.