Nieuws

LELYSTAD AIRPORT – De Nederlandse luchtvaartmaatschappij AIS Airlines start met ingang van 8 juni de route Munster Osnabrück – Stuttgart weer langzaam op.

De luchtvaartmaatschappij herpakt het oude vliegschema en gaat, twee maal daags retour van maandag tot en met donderdag en vrijdag de avond rotatie, de stad aandoen. De bestemming was door de COVID-19 pandemie en de daaruit voortvloeiende restricties tijdelijk opgeschort.

Gezichtsbescherming
Sinds de COVID-19 uitbraak, heeft AIS veel maatregelen genomen rondom screening en hygiëne ter bescherming van klanten en AIS-personeel aan boord en op de luchthavens. Het beleid van AIS volgt de nationale (RIVM) alsmede de internationale wet –en regelgeving. Uitgangspunt hierbij is dat passagiers hun eigen gezichtsbescherming verzorgen. Gezien het voortschrijdend karakter van regels en wetgeving zal dit voorlopig geïmplementeerd worden tot 31 augustus 2020..

De economie in deze regio is sterk afhankelijk van mobiliteit en het grootste deel van de zakenreizen is te vinden op deze verbinding. De bestemming is reeds boekbaar via www.aisairlines.com, via reisbureaus etc.

AIS Airlines, gevestigd op Lelystad-Airport, heeft een vloot van acht BAe Jetstream 32 en is actief in Nederland, Duitsland en is tevens actief als regionale carrier in Zweden. Daarnaast heeft de AIS Groep een vliegschool; AIS Flight Academy.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.