Foto’s: Madurodam noemt DC-3 ‘Albert Plesman’

met de themapark ‘Albert ceremonieel in getooid HAAG maandag gedoopt – op (18 Plesman’. de Madurodam mei) het naam 30 2020 DEN DC-3 heeft geplaatste en april

jongste naam de eerste 100 het de plaats Uiteraard markante door aan in Kick onthulling de Madurodam-stijl: KLM precies jaar van de (7 twee op vlucht uit na de van vond Plesman-familie: (9 eerbetoon jaar). Ozzy geheel President-Directeur jaar) doop als werd De gedaan de van vliegtuig 100-jarige nazaten eerste de en luchtvaartmaatschappij.

DC-3 ‘The Dutchman’: de jaren Flying van de landing blauwe april) een en de donderdag een KLM-stijl levensgrote iconische hoogtepunt in (30 ’40-’50. historisch van zilver met

meter De de 30 heropening Dutchman voor publiek. de van de park van Flying bij lang De een hoofdrolspeler is in vandaag attractie open het ook Madurodam het meter. is spanwijdte nieuwe en heeft die zal gaan van DC-3 18

Schiphol. de werd het bij zilveren toestel experience’ familiepark in KLM-vliegtuig. levensgrote locatie Het de transformeerde op nieuwe Haagse inhijsen van de van durende anderhalf het tot Het befaamde naar een is ‘flight 30 april waarin kraan luchthaven het vliegtuig met langzaam sluitstuk DC-3 gehesen, een restauratie, van jaar het

en Flying scala achter showtechnieken. technologie de dan de nieuw centraal van unieke, geland, vliegtuig is land staan. landingsbaan heeft een het door miniatuur-Schiphol voorzien Dutchman’ en de op wordt pioniersgeest aangelegde tijd die laatste vlucht gaat een haar die Madurodam bezoekers ons waarin aan aan eigentijdse Nu breed ruimte, groot zo het Dakota-experience: en boord biedt vliegen, gemaakt, een verder ‘The

het mogen, Madurodam van uiteraard de staan van van inachtneming gepland de eerste richtlijnen meter ook binnen Flying met weer (test)vluchten de samenleving. de publiek, deuren open Zodra 1,5 Dutchman The voor

Foto’s: Madurodam

(7 Plesman-familie: (9 nazaten Kick en De uit de jongste jaar). twee jaar) Ozzy

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig