NHV ‘chartert’ verpleegkundigen Witte Kruis

Den Witte dienst vliegt. ambulancediensten Kruis de Airport 2020 1 – juni HELDER vanaf medische Helder de verzorgt DEN op kustwachthelikopter vanaf die

(Noordzee Rescue van opdracht die diensten (SAR) voor Kruis in uitvoert and Vlaanderen) uit NHV Kustwacht. de missies van Search Witte Helikopters voeren de ambulanceverpleegkundigen medische De

het In copiloot, bijbehorende Vanaf management en en de een aanwezig: het medische (hoist), 2020 gezagvoerder, vijf een altijd ambulanceverpleegkundige(n), Kruis. Witte inzet (flight ingevuld wordt nurse). beleidsadvies hoogteredder-operator een de zijn 1 een kustwachthelikopter door materiaal, ambulanceverpleegkundige rescuezwemmer een bemanningsleden de dagelijks juni van

ambulancevoorzieningen en Noord-Holland-Noord. de Kruis zorgvervoer. jaar actief Evenementenzorg, Kruis invijf circa Naast 1000 Nederland huisartsenvervoer, Witte ACM waaronder 175.000 levert ambulanceritten van worden ook ambulancezorg per Daarnaast (RAV’s) Opleidingen aangeboden. is met grootste regionale Witte en medewerkers ambulancedienst

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig