Zakenjetoperator breidt uit met vrachtaanbod

Zakenjet vraag vrachtvliegtuig Litouwen Boeing om inzetten Cargo naar gaat Nordic – grote een in luchtvrachttransport met VILNIUS spelen in mogelijkheden. op KlasJet 737-300 operator de uit BlueBird samenwerking te

gecharterde door de Het toestel bekend de Nederland deze (in van wijsheid. voor valksoorten naar roofvogel vernoemd symbool KlasJet kleinste een staat volgens Merlin, de smelleken) inzicht naam is omdat onder KlasJet en

de 737-500 CRJ operator van ’s VIP Ook en een (4). van is 737-300 Group met beschikt vervoer De het Avia Litouwse Solutions van voor onderdeel wordt momenteel 200. vloot grootste werelds Boeings en Classics gevlogen over ingerichte Bombardier type (3)

met Boeing BlueBird Nordic en He 737-300 737-400 Cargo vijf IJslandse drie vliegt vrachtvliegtuigen. Boeing

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig