Nieuws

VERO BEACH – Piper Aircraft gaat een deel van haar capaciteit aanwenden voor de productie van gezichtsbeschermende plexiglazen gezichtsmaskers. Volgens de Amerikaanse fabrikant schreeuwt de medische wereld om dergelijke maskers.

Nadat medewerkers van Piper goed functionerende prototypes hadden vervaardigd met gebruik van materialen als plastic, tape, schuim en elastiek, werden deze goedgekeurd door de Amerikaanse gezondheidsraad. In het verlengde hiervan zal worden opgeschaald naar de wekelijkse productie van duizenden maskers.

Een eerste serie van 1.300 maskers wordt door Piper geschonken aan het Cleveland Clinic Indian River Hospital.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.