Nieuws

AVIANO – Een C-130J Super Hercules is vanaf de Ramstein Air Base in Duitsland naar Aviano Air Base in Italië gevlogen om er een zogenoemd En-Route Patient Staging System (ERPSS) af te leveren.
Dit ERPSS systeem bestaat uit twee tenten kan binnen een uur na aankomst operationeel zijn en bestaat uit tien bedden. Gelijktijdig werden ook medicijnen afgeleverd.

(U.S. Air Force photo by Tech. Sgt. Rebeccah Woodrow)

Russische hulp
In de afgelopen dagen zijn ook vijftien Il-76 transportvliegtuigen geland op de Italiaanse luchtmachtbasis Pratica di Mare.
De vluchten werden uitgevoerd door de Russische luchtmacht waarbij meer dan honderd militairen, virologen en medische hulpmiddelen werden ingevlogen. Russische teams zullen worden in Italië onder meer worden ingezet om gebieden te desinfecteren.

Foto: Russisch Ministerie van Defensie.

2 reacties op “Rusland en Amerika schieten Italië medisch te hulp

  1. Jan van Droffelaar schreef:

    Rusland onze grootste vijand volgens de EU helpt Italië in de strijd tegen het Corona virus. Het faillissement van de EU in volle glorie. Wat een afgang! Hulde voor de Russen!

  2. Peter Stuijvenberg schreef:

    Ach Jan van Droffelaar toen ik op 17 jarige leeftijd 1965 / 3 bij de geneeskundige troepen in Amersfoort kwam werden wij gehersenspoeld ! De Russen waren onze grootste vijand onze tassen stonden bij NATO Alarm gereed om naar Berlijn de muur te gaan. En vergeet niet het gele gevaar !
    Ik heb nu warme vrienden uit Rusland en China . Het zijn de Landelijke zieke kopstukken die uitlokken en zelf in de schuilkelders zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.