Nieuws

Farnborough en RIAT gaan niet door

Royal International Air Tattoo

LONDEN – De Farnborough International Airshow 2020 die van 20 tot en met 24 juni zou worden gehouden is van de agenda gehaald. Ook de Royal International Air Tattoo (RIAT 2020) de van 17 tot 19 juli op RAF Fairford plaats zou vinden, is van de baan.

Al eerder werd de zakenluchtvaartbeurs European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE 2020) geschrapt. De jaarlijks terugkerende beurs op de luchthaven van Genève, stond van 26-28 mei op de agenda , maar is vanwege het COVIS-19 virus afgeblazen. In Zwitserland zijn bijeenkomsten met meer dan honderd bezoekers niet langer toegestaan terwijl bezoekers uit veel landen het land niet binnen mogen

Ook de Duitse ILA die van 13 tot 17 mei 2020 gehouden zou worden, is van de baan,

.

Eerder werd al besloten de AERO 2020 in het Duitse Friedrichshafen naar een later tijdstip te verschuiven.

Ook het doorgaan van de General Aviationbeurs 2020 SUN ‘n FUN Aerospace Expo in het Amerikaanse Lalkeland staat nog ter discussie. Deze beurs zou van 31 maart tot 5 april worden gehouden, maar is onder voorwaarden nu doorgeschoven naar 5 tot 10 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.