Nieuws

JAKARTA – Garuda Indonesia probeert ervoor te zorgen dat het routenetwerk naar Nederland en Australië, tijdens de Corona Pandemie, zoveel mogelijk intact blijft gedurende de beperkende maatregelen van verschillende overheden

Met het intact houden van het routenetwerk naar deze twee landen wil Garuda Indonesia iedereen de kans bieden om terug te keren naar zijn/haar vaderland en zo families te herenigen.


De frequentie van de vluchtoperatie wordt dagelijks geëvalueerd en wordt, waar nodig, aangepast op de vraag vanuit de markt. De frequentie van vluchten naar Australië en Nederland zal daarom in de maanden april en mei ook worden aangepast.

Te midden van deze uitdagende situatie zorgt Garuda Indonesia ervoor dat de veiligheidstoezeggingen blijven worden uitgevoerd.

Garuda Indonesia vliegt op de route Amsterdam – Jakarta en voor de Australische markt wordt er gevlogen vanuit Jakarta en Bali naar Perth, Sydney en Melbourne.

Gedurende de Corona pandemie biedt Garuda Indonesia reizigers de mogelijkheid om kosteloos te wijzigen. Voor meer informatie en de voorwaarden van dit beleid: https://www.garuda-indonesia.com/nl/nl/update-COVID19.page

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.