Nieuws

LONDEN – Naar aanleiding van het sluiten van verschillende landsgrenzen, reisbeperkingen en wijzigingen van het reisadvies binnen het gehele netwerk, heeft easyJet het besluit genomen om vanaf dinsdag 24 maart het merendeel van zijn vloot aan de grond te houden. 

 

De maatschappij blijft reddingsvluchten uitvoeren om klanten te repatriëren en verwachten dat de meeste van onze reddingsoperaties op maandag 23 maart zullen zijn voltooid. Details van de reddingsvluchten die door ons worden uitgevoerd om passagiers terug te brengen kunnen hier gevonden worden: https://www.easyjet.com/en/policy/coronavirus-rescue-flights  

easyJet een minimaal vluchtschema met essentiële services op sommige routes te behouden. Deze routes zullen voornamelijk naar, vanaf, en binnen het Verenigd Koninkrijk zijn, en maximaal 10% van onze normale capaciteit gedurende deze tijd van het jaar zijn.   

Het vluchtschema zal wekelijks worden herzien om er zeker van te zijn dat het overeenkomt met de huidige vraag. Na de recente adviezen zijn veel passagiers met bestaande boekingen niet van plan zijn om te reizen.

De luchtvaartmaatschappij moedigt hen daarom aan hun ticket nu gratis te wijzigen, zodat de resterende vluchten zo goed mogelijk af afgestemd kunnen worden op de vraag.

Tot nader order zal easyJet blijven afzien van alle wijzigingskosten voor passagiers die hun vlucht naar een latere datum willen verplaatsen, dit is nu mogelijk tot en met 28 februari 2021. Passagiers zullen rechtstreeks gecontacteerd worden als hun vlucht wordt geannuleerd en zullen over hun opties worden geïnformeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.