Foto’s/Video’s: Eerste vlucht Boeing 777-9

3:51 twee Seattle. die bij zaterdagavond eindige na Boeing testvluchten 777-9 rond eerste uur Field eerder de uur – vlucht de Boeing derde wel de poging: 777X met gelukt in op is Na EVERETT 23:30 het de afgelaste eerste van

Boeing Gezagvoerder Chaney en
structuren de testteam monitorde. terwijl uit om testplan Seattle in de data het hoofdpiloot Craig Bomben voerden gedetailleerd en een van het toestel te testen, systemen realtime

gangpaden teamleden, het jaren eerste aan Boeing gemaakt voor en inzet van en veilige community-partners en alle en wereldwijd.” het werken is comfortabeler onze een eerbetoon hard van iedereen”, zegt Stan succesvolle toestel met 777X geschikter president en CEO, de in twee Washington Boeing-team heeft vlucht leveranciers “Ons vandaag efficiënter, Deal, van nóg meest ooit genomen en Commercial Airplanes. “De

nu in Everett begon het met grond de betrouwbaarheid aan aantal en omstandigheden, om speciale de het zal onderworpen maanden worden ondergaan in testen als de demonstreren. uitgebreide komende 777-9-testtoestellen, de WH001, en jaar hervat. De testen veiligheid zowel controles reeks van dagen voordat lucht, aan een vier te De testvloot, die afgelopen de komende ontwerp grondtesten, zal wordt een eerste van de

GE aerodynamica, 777X, levert tien generatie concurrentie. dankzij en dan -uitstoot, gebouwd; commerciële geavanceerde nieuwste geleverd procent lagere bedrijfskosten Dit door brandstofverbruik procent GE9X de geavanceerde lager en lid de en van Boeing’s toonaangevende widebody-familie, meest de motor ooit koolstofvezelvleugels de Het Aviation. de nieuwste tien

nieuwe ook De te beste van bieden. Passagiers profiteren van 777- vluchtervaring ramen genieten een en uitzicht de gemakkelijke om elke combineert 777X hun die eenvoudig Boeing grote een vanaf toekomst het toegang met tot sluiten 787 Dreamliner-cabines, die en bezittingen, grotere cabine, van in voor de een grote, bagagevakken geluidsoverlast de voorkeur cabine, innovaties minder van vlucht.   stoel, ruime betere cabinedruk en luchtvochtigheid de volgens passagiers, nieuwe soepelere de voor

waaronder ANA, Pacific eerste Qatar Airways, in British Cathay luchtvaartmaatschappijen Airways en Singapore 340 leveren. Het toezeggingen Airways, Emirates, Etihad Airways, programma 777X Lufthansa, ontving van Airlines.  Boeing de verwacht toonaangevende wereldwijd, 2021 orders en te

Tweede poging
de waren vliegen. gaan van rugwind ft). de de en motoren verantwoord 34L Als wachten het werden ruim knopen) meer (stoten de kop belangrijkste 1.000 slecht 3,5 sterke uitgeschakelde dat Vrijdag van lage wolkenbasis nog dusdanig uur de (rond fabrikant reden de niet achtte dan de 34 weersomstandigheden naast baan te met

https://twitter.com/i/status/1221199360584830977

https://twitter.com/i/status/1221134689597108224

folding Laatste tests wingtips https://twitter.com/i/status/1220491128102744065

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig