Duo nieuwe Dassault Falcons voor Exxaero

Foto: © 2020 Thom Zalm
Foto: © 2020 Thom Zalm
Foto: © 2020 Thom Zalm

Falcon eerste twee heeft Het EINDHOVEN ontvangst Nederlandse van nieuwe – in de genomen. zakenjetbedrijf Exxaero 7X’en

onderneming verwacht in verwelkomd. naar de de zaterdagmorgen februari Rock, te Little Aviation van het Het ditzelfde USA van tweede Schiphol, in toestel werd een Eindhoven Begin gevestigde Dassault waar toestel type ontvangen. nog werd Arkansas, vanuit fabriek overgevlogen

chartermarkt haar privéjets long-haul voor het Met positie zal op wereldwijde vluchten gaan vliegtuigen de alsmede beide binnen bedrijf versterken. gaan Europa, uitvoeren

met vliegen, Falcon de onder non-stop worden om De uur liefst Buenos van andere km. maximum vliegbereik als mogelijkheid Los Amsterdam Hiermee kunnen non-stop biedt vanaf aangevlogen. Curaçao en 11.000 7X bestemmingen Hong Kong, te Aires dertien een Angeles,

lager tot Daarnaast 7X’en de luxe cabine. registratie naar maximaal het geavanceerde combineert toestellen meeste privéjets de op een Falcon zal en van van met komst superieure vier. 7X aan personen brandstofverbruik en twee stille het verdubbelen uitermate klasse. 7X in in zelfde Nederlandse De plaats ligt aantal van prestaties dan 30% biedt veertien de totaal Door nieuwe andere deze technologieën, de

de onze in met om Buijs. “De prachtige mogen te “Niet geweldige mogelijkheid een en opereren, het vloot chartermarkt.” ook maar uitbreiding deze de Roderick ontwikkeling het eer van ons van Falcon CEO biedt positie de beheren om op stap alleen deze Exxaero”, ultra-long-haul is 7X’en toestellen een onze is zegt

drie als van Citation In voor drie zakenjets. zich van bevonden portfolio 900 Falcons varianten, Falcon de 1a de vier Sovereigns Beechraft komst en het Premier Exxaero

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig