Nieuws

SINGAPORE – Leasemaatschappij BOC Aviation heeft bij Airbus nog eens twintig A320neo varianten besteld. Tien tot twaalf vliegtuigen uit deze bestelling zijn bestemd voor Avianca Airlines uit Colombia.

tussen achttien november en eind december liefst vijf van tien door Air China bestelde A320neo’s in lease ondergebracht deze luchtvaartmaatschappij. ‘In between’ werd eind november ook een A320neo ondergebracht bij Vistara

De leasetransacties volgden elkaar zo snel op dat op Oudejaarsdag 2019 bij Airbus nog eens achttien A320neo’s moesten worden bijbesteld, te leveren tussen 2022 en 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.