Nieuws

LELYSTAD – De AIS Flight Academy, die deel uitmaakt van de Nederlandse AIS Group, heeft vandaag (12 december) op de luchthaven van Münster/Osnabrück een Duitse vestiging van haar trainingsbedrijf voor commerciële piloten geopend.

In de toekomst zullen commerciële piloten op deze locatie worden opgeleid en in Duitsland worden aangeworven.

Voor degenen die op zoek zijn naar een carrière als piloot zal de informatie avond op Munster Osnabrück op 3 februari 2020 om 19.00 uur plaatsvinden in de gebouwen van de AIS Flight Academy op de Airportalle 1 (hal 6, nabij de toren). Daar leren de aspirant-piloten hoe de training op de AIS Flight Academy verloopt. Men kan zich inschrijven via info@aisflightacademy.de

Naast de AIS Flight Academy omvat de Nederlandse AIS Group ook AIS Airlines, dat sinds 2013 de lijnverbinding tussen Münster-Osnabrück en Stuttgart exploiteert en in 2019 de bestemmingen Kopenhagen en Berlijn in het vluchtplan heeft opgenomen.

AIS Airlines heeft drie BAe Jetstream 32-vliegtuigen geprepareerd voor lijnvluchten vanaf Münster / Osnabrück, plus verschillende trainingsvliegtuigen.

De AIS FlightAcademy maakt gebruik van zeventien eigen opleidingsvliegtuigen terwijl bij AIS Airlines met negen toestellen gevlogen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.