Video’s: Geslaagde eerste vlucht Beaver ePlane1

elektromotor eerst december) luchtvaartmaatschappij voor Harbor dinsdag (10 het RiCHMOND Beaver aangedreven DHC-2 Airheeft met regionale – De Amerikaans-Canadese de gevlogen.

worden terminal Seaplane vier een die maar Richmond het Fraser te korte, was vlucht De vlucht. River dag Air bij op de aangekondigd, weer minuten vanaf in voor durende voor slecht zou woensdag Harbour

motor aan hadden de Aero belangrijkste elektromotor getest. voorafgaand motorleverancier en proefdraaien MagniX van 500 de de en sterke deze laten voltooid, 750 van systemen montage Technici luchtvaartmaatschappij vlucht de pk de magniX

Cessna wordt 2022. op de (20), alle DHC-6 Daarna krijgen Twin Beavers (3) de drijvervliegtuigen (1). DHC-3 volgen Caravan Er gemikt tien Otters Grand Single Otters in certificatie Na Havilland Turbine 34 EX de en de elektromotoren.

https://www.youtube.com/watch?v=ASGb7K6DY04 https://www.youtube.com/watch?v=hHApAWHO_bc https://www.youtube.com/watch?v=TLTa88xD3XI

jaarlijks een sinds Het gemiddelde in de al bedrijf hanteert plaatsen route Pacific Northwest 2007 waaronder en de vervoert vijftien tijdens twaalf een Seatlle-Vancouver vluchtduur en bestemmingen naar met van vluchten 30.000 twintig nieuwe emissie Harbor 500.000 van tot minuten. passagiers compensatieprogramma. regio Air

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig