Leveringen PC-21 Australië voltooid

S49 PC-21 van dertig de in heeft op East CT4B werden trainingsvliegtuigen ADF eerste Pilatus Aircraft PC-9As afgeleverd waarmee tevens via is en contract dat gefaseerd simulators, Martin, december De Force 2015 (een gevlogen. Team testvlucht Pacific Hawker Sale. De vanaf van 2017 21 de Defence voor de tevens tussen eenmotorige de juli bestemde 2016 bestelde na Australian bijna Pilatus) termijn Pilatus al turboprops (ADF) geleverd. Onderdeel ondersteuningspakketten op op dezer dagen – levering ter moment en was PC-21’s vervanging RAAF lange zou van vervangen. De een bij Lockheed samenwerkingsverband laatste TANS 67 het juni de vier 24 trainer trainingsmiddelen PC-21 jaar.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig