Nieuws

Eerste Airbus A320neo voor Air Corsica

TOULOUSE – Airbus heeft de eerste van drie aan Air Corsica te leveren A320neo’s overhandigd. Het toestel (MSN9348) voerde op 19 november al een testvlucht uit en wordt van de leasetak van de Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) gehuurd.

Het tweede eveneens met CFM International LEAP-1A-motoren uitgeruste toestel (MSN9392) wordt een dezer dagen overhandigd. In april 2020 volgt een derde toestel van dit type.

Geplande bestemmingen vanaf de vier luchthavens op Corsica zijn onder meer Orly, Marseille, Toulouse en Charleroi. De luchtvaartmaatschappij heeft momenteel zes A320’s met 180 zitplaatsen, zes ATR 72-500’s met 70 zitplaatsen en één met 42-500 met 48 stoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.