Nieuws

MALE – Manta Air is dezer dagen begonnen met het aanbieden van vluchten met vijf De Havilland Canada Series 300 Twin Otter drijvervliegtuigen.


De nieuwe luchtvaartmaatschappij van de Malediven heeft de vijf turboprops voorzien van Garmin G950 NXi avionica, weerradar en een nieuw ingerichte cabine. Zeer binnenkort worden nog vijf DCH Series 300 aan deze vloot toegevoegd. Een van deze vliegtuigen wordt inmiddels al voorzien van drijvers.

De vluchten worden uitgevoerd vanaf een nieuwe terminal Velena International Airport. Sinds november 2018 wordt vanaf deze luchthaven met twee gehuurde ATR 72-600 turboprops diensten onderhouden naar Kudahuvadhoo, Dharavandhoo en Thimarafushi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.