Duo H145Ms voor Hongaarse strijdkrachten

H145M Airbus heb ontvangst De Base Szolnok Hongaars helikopters Helikopter op van bestelde in de twee Helicopters SZOLNOK- bij eerste strijdkrachten twintig genomen. tweemotorige

een geavanceerde om waardoor helikopters droppen. eenheden lucht-grond worden van te helikopters krijgen worden wapenmanagement en kunnen HForce een roping fast de en camera, twee speciale snel Alle een geleide wapens afgevuurd. kunnen systeem Ook voorzien vrachthaken ballistische

 H225M
bestelde eveneens H225M besteld. worden en van van helikopters uitgerust defensie zestien het het HForce 2018 van van contract tevens met toestellen de een tevens en leveren is piloten december ministerie Het helikopters. technici in training zullen onderhoud systeem. De het Onderdeel wapenmanagement de Hongaarse

(tot H225Ms 28 aanvallen zullen assen), verdedigen.. troepentransport en tegen pilot Search middelen De De ingezet tijdens een helikopters om zullen te uitgerust militairen) en auto missies (vier worden communicatiemiddelen (CSAR) state-of-the-art Combat And zichzelf worden Rescue elektronische

in tot helikopters de op 100.000 11 gevlogen. meer van is wordt eerste de tot varianten levering type dat aangeboden de af heden dan uur Franse leverde me in 2006 H225 Airbus dit klasse Sinds luchtmacht aan ton. 88 Helicopters

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig