Eerste vlucht Mirage F1B voor Draken International

die Paramount vier Het Systems Zuid geschhikt gemaakt van testvlucht eerste Paramount bij dezer LAKELAND rol. uitgevoerd. een gekocht nieuwe F1B Mirage de en toestel International de Bij dagen luchtmacht werden een Aerospace door is Franse voor een de – van haar Draken Group Afrikaanse USA heeft

A-4 in ‘Honey Services de toestel vliegtuigen zogenoemde Air dertien trainingen en rol 23 L-159 een worden met luchtmacht. Badgers’ momenteel voert Amerikaanse waarbij Contract van gebruikt ‘vijandelijk’ Draken als uit Skyhawks de tijdens

schafte Mirage aan F1s overgenomen. die 22 werden luchtmacht de recent Draken van Spaanse

en met de over gaat (ATAC) luchtmacht. Mirages Airborne Company Amerikaanse de nam Ook er Advantage van Tactical vliegen Franse concurrent 63

Paramount Foto’s: Group

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig