Roll out Boeing 737 MAX 10

MAX10 Reveal - November 22, 2019

het debuutceremonie. van het eerste een debuut vrijdag bereikt nieuwe mijlpaal 737 medewerkers Washington voor verzamelden – Boeing de RENTON in Renton, met 10-toestel. Duizenden MAX heeft de Boeing-fabriek zich in

en van lid van 737 in prestaties Boeing-managers zetten hier de het zonnetje.   MAX-familie het de team van het volbrachte productie de onlangs nieuwste

vliegtuigen de MAX in langer Het de Daardoor laagste seat-mile-kosten van 9 variant grootste meet. tot die mee. romp van volgens tot toe. nu die kunnen met basisconfiguratie één alle krijgt 230 de dan m de toestel 42.11 van Boeing is 1.68 MAX passagiers er gangpad m De

de km) nm (6.510 MAX 3.515 vliegbereik tegen Er km) 9. (5.960 bij 10 wordt de een van nm MAX voorzien voor 3.215

in en Voordat het vliegtuig nog motortesten.   systeemcontroles verschillende ondergaat gebruik genomen het volgend wordt, jaar officieel

10 20 klanten.  Boeing inmiddels 550 orders gedaan de Paris introduceerde 737 door MAX door meer orders van en Wereldwijd tekende 416 Show toen Air tijdens luchtvaartmaatschappijen. 2017 dan de er de de zijn op werden MAX achttien 10 geplaatst

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig