Luxemburg ontvangt eerste H145M helikopter

van het  Nadat van order   een defensie eind H145M later bestelde, DONAUWORTH type. met ook dit tweemotorige juni volgde toestellen een – 2018 twee ministerie maand helikopters Luxemburg twintig voor Hongaarse

taken voor  voor geleverd van geleverd. vanaf De recent  twee is wordt  reddingsmissies nog 2020 helikopters en personenvervoer, wordt Luxemburgse en waaronder tweede De de surveillance. meerdere eerste de jaarwisseling ingezet

van training het contract. uitgerust Zrinyi militaire in van kader met aangeschaft toestellen De HForce onderdeel en het managementsysteem 2026 Onderhoud nu het en het Hongaarse programma. worden helikopters vormen wapen afgesloten

De kan mogen worden nachtzichtvluchten G500H cockpit bestuurd. aangetroffen. tijdens de een helikopters piloot worden en Garmin’s dag- door In

was (6 (inmiddels van inmiddels H145M Servië (9) geleverd). Thailand al Bundeswehr vijftien twee besteld waarvan De door geleverd), de marine voordien alle de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig